Privacy

Tijdens het bezoeken van onze website worden gegevens als naam, bedrijf, adres, telefoonnummer, faxnummer of e-mail adres niet geregistreerd, tenzij deze vrijwillig aan ons zijn opgegeven, bijvoorbeeld bij het registreren van een Quooker of het aanvragen van een brochure.

Wij verkopen of geven geen persoonsgegevens aan derden. Persoonlijke gegevens worden gebruikt voor technische administratie van de website en om op eventuele vragen te kunnen antwoorden.

Wil je dat wij niet langer gebruik maken van jouw persoonsgegevens dan kunnen wij jouw account op ieder gewenst moment verwijderen. Neem voor vragen contact met ons op via info@quooker.nl.

Disclaimer

Quooker heeft uiterst zorgvuldig gewerkt aan de verzameling, totstandkoming en publicatie van informatie op de site. Niettemin sluit zij hierbij iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen (waaronder directe en indirecte schade), ontstaan uit het bezoeken van de site, het opvolgen van instructies uit handleidingen, of die in enig opzicht verband houden met het gebruik van de site of de onbereikbaarheid van de site.