NIEUW! NU OOK KOEL BRUISEND EN GEFILTERD WATER

Met trots presenteren wij de nieuwste innovatie van Quooker: de CUBE. Hiermee geeft de Quooker-kraan naast koud, warm en kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één kraan. Ideaal voor een glas puur, tintelend fris water, of om te genieten van de lekkerste limonades en cocktails. Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu, want de CUBE maakt plastic waterflessen overbodig.


De nieuwe functie brengt nóg meer gemak en plezier in de keuken en is bovendien zeer veilig in gebruik. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast, en draai je dan, komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen, terwijl je bruisend water bedoelde, is dus niet mogelijk. 

Het CUBE-reservoir komt onderin het keukenkastje te staan, naast het bestaande kokendwaterreservoir. Er zitten twee filters in, die het water zuiveren. Aan het reservoir zit een CO2-cilinder, goed voor 70 liter bruiswater. 

Wil je als dealer alvast kennismaken met de CUBE?

De CUBE is voor consumenten leverbaar vanaf september. Vanaf mei is het mogelijk om een werkende CUBE in jouw showroom te laten plaatsen door het Quooker-team. Zo kan je kennismaken met de nieuwste innovatie van Quooker, voordat de reclamecampagne begint. Het nieuwe Quooker-systeem bestaat uit:


  • Fusion of Flex in chroom of rvs naar keuze
  • COMBI reservoir
  • CUBE
  • vijf CO2-cilinders

Presentatiepakket in augustus

Om je te helpen de CUBE in jouw showroom onder de aandacht te brengen hebben wij een CUBE-presentatiepakket samengesteld. Deze pakketten worden vanaf augustus verspreid en bestaan o.a. uit een glazen karaf, drinkglazen, siropen, promotiemateriaal en alle benodigde productinformatie.


Ons aanbod

De plaatsing van het nieuwe Quooker-systeem incl. CUBE en het presentatiepakket bieden wij aan voor €500 excl. BTW* (winkelwaarde circa €3000 incl. BTW). Als onderdeel van de actie vervangen wij uw huidige Quooker systeem voor een compleet nieuw systeem, het oude systeem gaat mee retour.

De aanvragen zullen wij behandelen in volgorde van ontvangst. Aanvragen dienen uiterlijk 31 mei 2018 binnen te zijn.

* Let op: deze aanbieding is alleen geldig voor showrooms waar reeds een werkend Quooker-systeem geïnstalleerd is. Heb je nog geen werkend Quooker-systeem, maar wil je wel graag gebruik maken van deze aanbieding? Neem in dit geval contact op met je accountmanager of mail naar cube@quooker.be


Gebruik maken van dit aanbod? Vul dan onderstaande gegevens in.


De CUBE met CO2-cilinder is 43 cm hoog, 29 cm breed en 44 cm diep. Indien je verwacht dat dit systeem niet naast de Quooker in het keukenkastje zal passen, geef dit dan aan bij je aanmelding in het opmerkingenveld. Bekijk hier de afmetingen van het gehele systeem.

Uw contactgegevens (velden met * zijn verplicht)

Bestandstypes jpg of png
Maximale bestandsgrootte: 2mb

Quooker kan pas een afspraak inplannen als alle verplichte velden (*) zijn ingevuld.
Bestellingen zullen wij behandelen in volgorde van ontvangst.
Per adres kan er eenmalig gebruik worden gemaakt van deze aanbieding.

FAQ's