Met een Quooker in huis, heb je altijd 100°C kokend water bij de hand. En dat is bijzonder handig. Nooit meer een pot of een waterkoker vullen met water en wachten tot het kookt. Maar gewoon, binnen een seconde, kokend water tappen uit de kraan. Voor het zetten van een potje thee, het koken van pasta, het blancheren van groenten, maar ook om een melkflesje voor de baby klaar te maken of die vette ovenschaal af te spoelen. Een Quooker bespaart tijd, energie, is multi-inzetbaar en bovendien zeer veilig.

De Quooker levert koud, warm en kokend water op de momenten dat jij dat wilt. De Flex kraan is uitgerust met een uittrekslang voor warm en koud water, waarmee je bijzonder makkelijk de spoelbak of die ene, te grote snijplank kunt schoonspoelen. Dankzij de kokendwaterstop kan hij geen kokend water geven wanneer de slang uitgetrokken is. De Quooker Flex is verkrijgbaar in chroom en rvs.

De Quooker Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan verenigd in één vanzelfsprekende schoonheid. De kraan is verkrijgbaar in het kenmerkende design met een ronde of rechte uitloop, in vier finishes: chroom, steel, roestvrij staal en zwart.

Beursaanbieding
Wanneer je tijdens Batibouw een Quooker koopt, kun je kiezen uit 3 verschillende aanbiedingen:

  • Gratis montage ter waarde van €200 bij bestelling van een Quooker Fusion of Flex
  • Een korting van €150 op de PRO3
  • Een korting van €200 op de COMBI(+)

De promotie is alleen geldig op de hierboven genoemde uitvoering en is niet om te zetten in een andere korting. Alle verkooppunten zoals vermeld bij ‘Vind een dealer’ doen mee aan deze actie.

Bel 03 6465400 of bezoek onze stand op Batibouw: paleis 11, stand 115.
De aanbiedingen zijn geldig van 22 februari tot en met 31 maart 2018.

Batibouw